Comenzi Telefonice - 0371.78.79.80  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Go4All - Totul Pentru Tine (go4all.ro).

Site-ul Go4All - Totul Pentru Tine (go4all.ro) este operat de societatea METEORIS PRIMEX SRL, cu sediul in Str. Parfumului 35j, Ilfov, Bragadiru, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/5480/2017.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Go4All - Totul Pentru Tine (go4all.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Go4All - Totul Pentru Tine (go4all.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Go4All - Totul Pentru Tine (go4all.ro) si a tertilor cu care Go4All - Totul Pentru Tine (go4all.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Go4All - Totul Pentru Tine (go4all.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Go4All - Totul Pentru Tine (go4all.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Filtreaza dupa brand

    
  

  

Marturiile clientilor

 

Totul a fost bine. Am primit o camera cu un mic defect, dar a fost inlocuita.

Bogdan

Vezi mai multe marturii